0

Uw winkelwagen is leeg

USA Vintage

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Romain Auditore! Ik ben de oprichter van US USA Vintage.

Tijdens een van mijn reizen naar Californië in 2019 bracht ik een eenvoudig montuur mee terug dat ik op een markt had gevonden. Trouwens, hier is het...

Mijn eerste vintage schilderij

Ik hing het aan de muur omdat ik dacht dat de kleuren goed zouden staan in mijn woonkamer. Een paar dagen later kwam een vriend me bezoeken. Hij was onder de indruk van de stijl van het schilderij en vroeg me waar ik er een kon vinden.

Ik vertelde hem dat ik het in Amerika had gekocht. Niets te doen, hij wilde het absoluut!

Hij begon toen zijn onderzoek op internet te doen, maar afgezien van sites met te dure leveringen naar Europa, vond hij niets ...

Ik kon het zo niet laten.

Dus besloot ik mijn netwerk met hem te delen. Ik ben altijd een grote fan geweest van decoratie en kleding en ik kende een paar ambachtslieden verspreid over de hele wereld.

Het is me gelukt hem dezelfde tafel te geven, identiek! Hij was opgetogen.

Al snel kwam de vrouw van mijn vriend me opzoeken zodat ik haar een vlag van de staat Nevada kon geven. Zijn familie groeide daar op. Na een paar uur onderzoek vond ik er een voor hem.

Na een paar weken had ik al mijn reputatie als American Vintage-expert. Maar ik had een probleem, het zoeken naar artikelen nam al mijn tijd in beslag.

 

Toen klikte het. Ik heb altijd al een passie gehad voor het ontwikkelen van websites. Maak een lijst van alle Vintage items die mijn knutselvrienden speciaal voor jou kunnen ontwerpen.

Iedereen is een winnaar. Ik kan al mijn vrienden naar de website verwijzen in plaats van telkens naar artikelen voor hen te zoeken en zo veel tijd besparen. U heeft de beschikking over de Amerikaanse artikelen die u zoekt. En tot slot kan ik nog meer mensen bereiken via internet en iets geks maken!

Overzicht De Boutique New York< ; /p>

Ik word gek van het hele Amerikaanse universum... daarom heb ik besloten om je de beste vintage items, decoraties, kleding, accessoires en sieraden met typisch Amerikaanse ontwerpen te brengen.

Waarom Koop Amerikaanse kleding< /p>

En een paar maanden intensief werk later zijn we er. Winkel in New York wordt opgericht. Ik heb deze naam gekozen omdat New York altijd mijn favoriete stad in de Verenigde Staten is geweest, met misschien Los Angeles!

Wie had gedacht dat dit eenvoudige vintage schilderij me op dit ongelooflijke avontuur zou hebben gelanceerd.

 

Vanaf vandaag heb ik meer dan 1900 verschillende artikelen voor u beschikbaar gesteld. En we hopen op dit elan door te gaan. U kunt ons helpen door suggesties te doen voor toe te voegen artikelen! 


We zijn erin geslaagd om je GRATIS BEZORGING te bieden in onze hele SHOP, waar je ook woont in EUROPA om te genieten van de vintage universum ten volle zonder daarvoor helemaal naar Amerika te hoeven reizen!

 

Ik wens jullie allemaal een uitstekend bezoek aan USA Vintage, in de hoop dat je zult vinden wat je zoekt.

 

Groeten, Romain Auditore